Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Bread-Making Quality of Wheat: A Century of Breeding in Europe


Bread-Making Quality of Wheat: A Century of Breeding in Europe
239.23 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 21 Werktage

  • 10356021


Beschreibung

Part 1: Developments in Bread-making Processes; B. Belderok. 1. Historical introduction. 2. The wheat grain. 3. Milling of wheat. 4. A brief survey of gluten proteins and wheat starches. 5. Breadmaking. 6. Manufacturing of other wheat products. 7. Genetic basis of quality in bread wheat. 8. Assay methods and instrumentation. Part 2: Breeding for Bread-making Quality in Europe; J. Mesdag, D.A. Donner. The Nordic countries. Norway. Sweden. Finland. Denmark. Germany. The Netherlands and Belgium. The United Kingdom. France. Spain. Italy. Switzerland. Austria. Hungary. Yugoslavia. Romania. Poland. Russia and Ukraine.

Eigenschaften

Breite: 160
Gewicht: 794 g
Höhe: 240
Seiten: 416
Sprachen: Englisch
Autor: Bob Belderok, Dingena A. Donner, Hans Mesdag

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH