Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices


Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices
89.99 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10317965


Beschreibung

PrefaceIAppendix I - Basic Statistical Concepts for Sensory EvaluationIIAppendix A II- Nonparametric and Binomial-based Statistical MethodsIIIStatistical Appendix III- Analysis of Variance IVAppendix IV- Correlation, Regression and Measures of associationVAppendix V - Statistical Power and Test Sensitivity1Chapter 12Physiological and Psychological Foundations of Sensory Function3Principles of Good Practice4Discrimination Testing5Similarity, Equivalence Testing and Discrimination Theory6Measurement of Sensory Thresholds7Scaling8Time-intensity Methods9Context Effects and Biases in Sensory Judgment10Descriptive Judgment 11Texture Evalution12Color and Appearance 13Preference Testing14Acceptance Testing15Consumer Field Tests and Questionnaire Design16Qualitative Consumer Research Methods17Quality Control and Shelf-life (Stability) Testing18Data relationships and multivariate applications19Strategic ResearchTables A-Q

Eigenschaften

Breite: 177
Gewicht: 1462 g
Höhe: 263
Länge: 39
Seiten: 596
Sprachen: Englisch
Autor: Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann
Veröffentlichung: 2010-11-02

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH