Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications


Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications
168.16 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 21 Werktage

  • 10333018


Beschreibung

Preface to the Second Edition.- Preface to the First Edition.- Introduction: Food Rheology and Structure.- Flow and Functional Models for Rheological Properties of Fluid Foods.- Measurement of Flow and Viscoelastic Properties.- Rheology of Food Gum and Starch Dispersions.- Rheological Behavior of Processed Fluid and Semisolid Foods.- Rheological Behavior of Food Gels.- Role of Rheological Behavior in Sensory Assessment of Foods and Swallowing.- Application of Rheology to Fluid Food Handling and Processing.- Appendix A: Nomenclature.- Subject Index.

Eigenschaften

Breite: 155
Höhe: 235
Seiten: 482
Sprachen: Englisch
Autor: M. A. A. Rao

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH