Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Brewing Microbiology


Brewing Microbiology
189.18 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 21 Werktage

  • 10354486


Beschreibung

List of contributors. Preface. 1. Microbiological aspects of brewing; I. Campbell. 2. The biochemistry and physiology of yeast growth; J.C. Slaughter. 3. Yeast genetics; J.R.M. Hammond. 4. The microbiota of barley and malt; B. Flannigan. 5. Gram-positive brewery bacteria; F.G. Priest. 6. Gram-negative brewery bacteria; H.J.J. van Vuuren, F.G. Priest. 7. Wild yeasts in brewing and distilling; I. Campbell. 8. Rapid detection of microbial spoilage; I. Russell, R. Stewart. 9. Rapid identification of microorganisms; F.G. Priest. 10. Microbiology and sanitation in USA microbreweries; M.J. Lewis. 11. Cleaning and disinfection in the brewing industry; M. Singh, J. Fisher.12. Microbiological methods in brewing analysis; I. Campbell. Index.

Eigenschaften

Gewicht: 843 g
Höhe: 235
Seiten: 399
Sprachen: Englisch
Autor: F.G. Priest, Iain Campbell

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH