Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients


Techniques for Nanoencapsulation of Food Ingredients
64.96 CHF
Versandkostenfrei

Versandkostenfreie Lieferung!

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10367978


Beschreibung

Nanoencapsulation of Food Bioactive Compounds.- Techniques for Formation of Nanoemulsions.- Bioactive Entrapment using Lipid-based Nanocarrier Technology.- Liquid Based Nanoencapsulation Techniques.- Electro-spraying and Electro-spinning technique for Nanoencapsulation.- Drying techniques for Nanoencapsulation.- Applications of food grade Nanoemulsion.- Characterization of nanoparticles.- Safety and Regulations - Current Scenario and Scope.

Eigenschaften

Breite: 156
Gewicht: 175 g
Höhe: 236
Länge: 7
Seiten: 89
Sprachen: Englisch
Autor: C. Anandharamakrishnan

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH