Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Rheology of Semisolid Foods


Rheology of Semisolid Foods
101.10 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10393575


Beschreibung

Semisolid Food Rheology

Introduction: Measuring rheological properties of foods

Semisolid foods: an overview

Rheological testing for semisolid foods: Traditional rheometry

Rheological testing for semisolid foods: Large amplitude oscillatory shear

Rheological testing for semisolid foods: Tribology

Rheology and semisolid food processing

Structuring semisolid foods

Rheological changes in semisolid foods during storage

Sensory and oral processing of semisolid foods

Relationships among semisolid food microstructures, rheological behaviors, and sensory attributes 

Part II: Case Studies

Case study 1: impact of hydrocolloids on yogurt rheology, structure, and texture

Case study 2: Yogurt tribology

Case study 3: Impact of processing parameters on yogurt rheology

Case study 4: Changes to yogurt rheological properties during storage

Eigenschaften

Breite: 160
Gewicht: 646 g
Höhe: 23
Länge: 236
Seiten: 413
Sprachen: Englisch
Autor: Helen S. Joyner

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH