Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Shellfish Processing and Preservation


Shellfish Processing and Preservation
153.15 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10424124


Beschreibung

1-    INTRODUCTION

2-    CRUSTACEAN SHELLFISH

2.1.SHRIMPS OR PRAWNS

                 Shrimp or prawn production, biology of shrimp, shrimp species

2.2. CRABS

                Crab production, biology of crabs, crab species

2.3.  LOBSTERS

                Lobster production, biology of lobster, lobster species

2.4.   CRUSTACEAN SHELLFISH QUALITY

                                2.1.4. Quality Changes in shrimps / Prawns, crabs and lobsters

                2. 5. CRUSTACEAN SHELLFISH PROCESSING AND PRESERVATION METHODS

                                2.5.1. Alive transportation

                                2.5.2. Primary processing

                                2.5.3. Chilling

                                2.5.4. Freezing

                                2.5.6. Canning

                                2.5.7.  Curing (salting, marinating, smoking)

                                2.5.8.  Drying

        3- MOLLUSCAN SHELLFISH

                3.1. BIVALVES

 

3.1.1.  MUSSELS

                           Mussel production, Biology of mussels,      mussel Species

             3.1.2.  SCALLOPS

Scallop production, biology of scallop, scallop Species

Eigenschaften

Breite: 155
Gewicht: 670 g
Höhe: 235
Seiten: 315
Sprachen: Englisch
Autor: Nalan Gökoglu

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH