Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods: Principles and Applications


Rheology of Fluid, Semisolid, and Solid Foods: Principles and Applications
122.02 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10425874


Beschreibung

Introduction: Food Rheology and Structure.- Flow and Functional Models for Rheological Properties of Fluid Foods.- Measurement of Flow and Viscoelastic Properties.- Rheology of Food Gum and Starch Dispersions.- Rheological Behavior of Processed Fluid and Semisolid Foods.- Rheological Behavior of Food Gels.- Role of Rheological Behavior in Sensory Assessment of Foods and Swallowing.- Application of Rheology to Fluid Food Handling and Processing.

Eigenschaften

Breite: 156
Gewicht: 742 g
Höhe: 234
Länge: 25
Seiten: 461
Sprachen: Englisch
Autor: M. Anandha Rao

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH