Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers


Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers
157.15 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10442932


Beschreibung

Cereal Grain Structure by Microscopic Analysis.- Localization of Cereal Grain Components by Vibrational Microscopy and Chemometric Analysis.- Imaging of Double Emulsions.- Imaging of Fermented Dairy Products.- Kinetics of bubble growth in bread dough and crust formation.- Non-destructive Imaging of Cellular Solid Foods.- Microstructure of Gluten-free Baked Products.- Molecular Organization and Topography of Prolamin Protein Films.- Assessment of Internal and External Quality of Fruits and Vegetables.- Microstructural imaging of chocolate confectionery.- Physical-bioimaging characterization of nuts.






Eigenschaften

Breite: 173
Gewicht: 698 g
Höhe: 240
Länge: 24
Seiten: 353
Sprachen: Englisch
Autor: Nesli Sozer

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH