Confectionery Science and Technology
119.12 CHF
Versandkostenfrei
Lieferzeit: 7-14 Werktage
- Artikel-Nr.: 10459989
Beschreibung
Preface.- 1.Chemistry of bulk sweeteners.- 2.Physico-chemical properties of sweeteners in confections.- 3.Water.- 4.Fats, oils and emulsifiers.- 5.Starch, proteins and gums.- 6.Other ingredients.- 7. Compressed tablets and lozenges.- 8.Hard candy.- 9.Fondants and creams.- 10.Caramels, fudge, toffee.- 11.Marshmallow, nougat and chews.- 12.Jelly and gummy candies.- 13. Sugar and sugar-free panned confections.- 14.Chewing and bubble gum.- 15.Chocolate.- 16.Compound coatings.- 17.Chocolate panning.- 18.Glossary.- Index.
Eigenschaften
Breite: | 183 |
Gewicht: | 1206 g |
Höhe: | 256 |
Länge: | 36 |
Seiten: | 536 |
Sprachen: | Englisch |
Autor: | Joachim H. Von Elbe, Randy Hofberger, Richard W Hartel |
Bewertung
Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.
Zuletzt angesehen