Puzzle Zeitvertreib Beste 4K Filme Beste Multimedia-Lernspiele % SALE %

Confectionery Science and Technology


Confectionery Science and Technology
119.12 CHF
Versandkostenfrei

Lieferzeit: 7-14 Werktage

  • 10459989


Beschreibung

Preface.- 1.Chemistry of bulk sweeteners.- 2.Physico-chemical properties of sweeteners in confections.- 3.Water.- 4.Fats, oils and emulsifiers.- 5.Starch, proteins and gums.- 6.Other ingredients.- 7. Compressed tablets and lozenges.- 8.Hard candy.- 9.Fondants and creams.- 10.Caramels, fudge, toffee.- 11.Marshmallow, nougat and chews.- 12.Jelly and gummy candies.- 13. Sugar and sugar-free panned confections.- 14.Chewing and bubble gum.- 15.Chocolate.- 16.Compound coatings.- 17.Chocolate panning.- 18.Glossary.- Index.

Eigenschaften

Breite: 183
Gewicht: 1206 g
Höhe: 256
Länge: 36
Seiten: 536
Sprachen: Englisch
Autor: Joachim H. Von Elbe, Randy Hofberger, Richard W Hartel

Bewertung

Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.

Die mit einem * markierten Felder sind Pflichtfelder.

Ich habe die Datenschutzbestimmungen zur Kenntnis genommen.

Zuletzt angesehen

eUniverse.ch - zur Startseite wechseln © 2021 Nova Online Media Retailing GmbH