Principles of Food Chemistry
101.10 CHF
Versandkostenfrei
Lieferzeit: 7-14 Werktage
- Artikel-Nr.: 10460504
Beschreibung
Ch-01: water.- Ch-02: Lipids.- Ch-03: Amino acids and protiens.- Ch-04: Carbohydrates.- Ch-05: Minerals.- Ch-06: Colors and food colorants.- Ch-07: Flavor.- Ch-08: Texture.- Ch-09: Vitamins.- Ch-10: Enzymes.- Ch-11: Fruits and Vegetables.- Ch-12: Herbs and Spices.- Ch-13: Beer and wine.- Ch-14: Transgenic crops.- Ch-15: Additives and contaminants.
Eigenschaften
Breite: | 182 |
Gewicht: | 1352 g |
Höhe: | 257 |
Länge: | 40 |
Seiten: | 607 |
Sprachen: | Englisch |
Autor: | Chang Yong Lee, John M. DeMan, John W. Finley, W. Jeffrey Hurst |
Bewertung
Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.
Zuletzt angesehen