Handbook of Food Processing Equipment
143.14 CHF
Versandkostenfrei
Lieferzeit: 7-14 Werktage
- Artikel-Nr.: 10465148
Beschreibung
1. Design of Food Processes and Food Processing Plants.- 2. Design and Selection of Food Processing Equipment.- 3. Mechanical Transport and Storage Equipment.- 4. Mechanical Processing Equipment.- 5. Mechanical Separations Equipment.- 6. Heat Transfer Equipment.- 7. Food Evaporation Equipment.- 8. Food Dehydration Equipment.- 9. Refrigeration and Freezing Equipment.- 10. Thermal Processing Equipment.- 11. Mass Transfer Equipment.- 12. Equipment for Novel Food Processes.- 13. Food Packaging Equipment.- Index.
Eigenschaften
Breite: | 167 |
Gewicht: | 1187 g |
Höhe: | 235 |
Länge: | 76 |
Seiten: | 775 |
Sprachen: | Englisch |
Autor: | Athanasios E. Kostaropoulos, George Saravacos |
Bewertung
Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.
Zuletzt angesehen