From Body Fuel to Universal Poison: Cultural History of Meat: 1900-The Present
101.10 CHF
Versandkostenfrei
Lieferzeit: 7-14 Werktage
- Artikel-Nr.: 10462832
Beschreibung
Introduction.- Chapter 1 The Complex Identity of Meat.- Chapter 2 - 1900-1918: The Normality of Meat.- Chapter 3 - 1919-1945: Meat Propaganda.- Chapter 4 - 1946-1960: A New Fuel for the Body.- Chapter 5 - 1961-1980: The Detachment between Meat and the Animal.- Chapter 6 - 1980-Today: The Illness of Meat.- Chapter 7 - Today- The Future: Meat Forecast.- Conclusion.
Eigenschaften
Breite: | 160 |
Gewicht: | 435 g |
Höhe: | 241 |
Länge: | 15 |
Seiten: | 154 |
Sprachen: | Englisch |
Autor: | Francesco Buscemi |
Bewertung
Bewertungen werden nach Überprüfung freigeschaltet.
Zuletzt angesehen